Rovarirtás fix árakon Pest megyében!

06-20/3638-286

Hívjon és mi megyünk!

info@agrohydro.hu

24 órán belül jelentkezünk

Hangyairtás

Hangyák irtása mikrokapszulákkal

Hangyairtás "gyorsszolgálat" 24 órán belül!!!

Hangyairtás garanciával!

Professzionális hangyairtás:

 • hangyák irtása családi házban,
 • hatékony hangyairtó módszerek,
 • házi és kerti hangya irtás,
 • lóhangya elleni védekezés,
 • hangyairtás kertben, lakásban, irodában
 • hangyairtók mikrokapszulázott irtószerrel,
 • hangyairtás porozógéppel,
 • hangyák kiirtása tartós hatással,

Hangyairtás profi technikával, azonnal!

Hangyairtás alkalmával ügyfeleink gyakran kérdezik tőlünk: miért és hogyan jelennek meg hangyák az új építésű lakásukban?

A válasz viszonylag egyszerű: a frissen épült házak jó ideig süllyedhetnek, ülepedhetnek. Ez a süllyedés leginkább a határoló falazatnál szembetűnő: a falazat tartja ugyanis egyrészt saját súlyát, továbbá a tetőszerkezetet is. A hatalmas nyomás miatt nagyobb mértékű a süllyedés a falaknál, mint a padló járható felületein. A felületek eltérő mozgása miatt hajszálrepedések keletkeznek a fal és padló találkozásánál, mely bejutási lehetőséget biztosíthat a hangyák számára. A falaknál lévő szegőknél rugalmas tömítőanyag hivatott követni az eltérő mozgásokat, továbbá dilatációs hatásokat. Azonban ez a rugalmas anyag, nagyobb mozgásokat nem mindig követni, ezért elválik. A hangyák általában itt tudnak bejutni a lakásokba.

Ezen rések azonban jól kezelhetőek hangyairtás alkalmával: felületi permetezéssel, rés-repedéskezeléssel. Hosszútávú megoldásként javasoljuk a szegőknél lévő dilatáció ismételt tömítését, rugalmas tömítőanyaggal. A hézagmentes kialakítás általában szükségtelenné teszi a hangyairtás műveletét.

A tartós hatású, professzionális irtószerekkel történő hangyairtás általában egész évre megoldja a hangyák okozta problémát. Az irtószer hatástartóssága véges ugyan (4-16 hét), azonban a hangyák nem térnek vissza: a ház és a lekezelt felületek nem tartoznak már a szokásos mozgási útjaik közé. A hangyairtás hatása így folyamatos, az irtószer lebomlása után is.

Hangyairtás mikrokapszulákkal

A házilagos hangyairtó módszerek (aeroszol, csalétek, porozás) ritkán vezetnek eredményre. A szakember által történő hangyairtás tartós hatást biztosító szerrel történő, felületi kezelést jelent. A fal és padló találkozásánál folytonos sávban, valamint a koncentrátumból kevert munkaoldat rés-repedésekbe történő permetezésével történik. Hangyairtás szagtalan szerrel történik, a lakást elhagyni nem kell.

A hangyairtó munkaoldat a hatóanyagot zárt mikrokapszulák formájában tartalmazza, melynek előnye hogy a hangyairtó hatás hosszan tartó és folyamatos.

Hasznos tippek hangyák ellen.

 1. Ha hangyákat észlel a lakásban, próbálja kifigyelni a vonulási utakat, bejutási pontjaikat. Ez házilagos védekezés és profi hangyairtás esetén is fontos lehet!
 2. Új építésű házakban, ahol kizárólag a fal és padló találkozás (sziloplaszt vagy fuga hiány) a bejutási pont, sokszor hangyairtás nélkül is kizárhatjuk őket beltérről, ha ezen bejutási pontokat rugalmas tömítőanyaggal megszüntetjük.
 3. Cukor és fehérje tartalmú élelmiszereket próbáljunk lezárt csomagolásban tárolni a konyhában.Ha a hangyák nem találnak számukra megfelelő táplálékot, nem fognak tömegben vonulni a táplálékforrás és a hangyaboly közt.
rovarirtás - hangya

Gyakran Ismételt Kérdések

A hangyák megjelenésekor, rovarirtás előtt a következő kérdések merülnek fel megrendelőinkben, telefonos megkereséskor legtöbbször ezekre a kérdésekre válaszolunk:

Azt nem tudjuk megmondani. A felhasznált hangyairtó munkaoldat általában 2-3 hónap hatástartamot biztosít. Ezzel bőven át tudjuk hidalni a hangyák rajzási időszakát, vagyis egyszeri hangyairtással általában egész évre hangyamentességet érünk el. A következő évben azonban ismét számíthat a hangyák megjelenésére.

Garantáljuk; hogy engedéllyel rendelkező, szakképzett személy fog dolgozni az otthonában, kizárólag OTH számmal rendelkező, biztonságos hangyairtó formulák kihelyezésével.
Előírások szerinti dózisban, az OEK tájékoztatóban szereplő irányelvek szerint történik a hangyairtás. A felhasznált irtószerek biztonsági adatlapját átadjuk, a szükséges óvintézkedésekről (pl felmosás tilalma) a megrendelőt tájékoztatjuk.

Teljesen veszélytelen a hangyák irtása. Az általunk felhasznált hangyairtó koncentrátumok és munkaoldatok szigorú hatósági vizsgálatokon (Országos Tisztifőorvosi Hivatal) estek át, OTH engedélyszámmal rendelkeznek. Ezen kívül kizárólag piretroid hatóanyagokat használunk, melyek szelektív irtószerek, kizárólag a rovarok szervezetére hatnak. Szakszerűen végzett hangyairtás során az egészségügyi kockázat kizárható.

Általában semmit. A széleken, fal és padló találkozásnál egy vékony sávban fújjuk az irtószert. A kézi permetezővel könnyedén be tudunk nyúlni kanapé vagy szekrénysor mögé is. A falaknál elpakolni, tárgyakat néhány centire elhúzni csak nagyon zsúfolt lakásokban lehet szükség. A zsúfolt lakásokban végzett hangyairtó munkát nagyban gyorsítja, ha a beépített konyhaszekrények lábtakaró léceit érkezésünk előtt eltávolítja, gyerekszobában a játékokat elhúzza a faltól.

A széleken való felmosást minél tovább szüneteltetni kell, a tartós hatás érdekében.
Porszívózni, söprögetni természetesen szabad, ahogy felmosni is ha nem töröl a falig.