Rovarirtás fix árakon Pest megyében!

06-20/3638-286

Hívjon és mi megyünk!

info@agrohydro.hu

24 órán belül jelentkezünk

Csótányirtás

csótányok elleni védekezés

Csótányirtás "gyorsszolgálat" 24 órán belül!!!

Hatósági engedéllyel – minőségi garanciával.

Professzionális csótány elleni védekezés:

 • csótányok irtása családi házban,
 • hatékony csótányirtó módszerek,
 • csótányirtás gélezéssel,
 • csótányok elleni védekezés,
 • csótányok irtása vonzó hatású permetezéssel,
 • csótányok irtása porozó-technikával,
 • csótányok elleni védekezés tartós hatással,

A csótányok elleni védekezés

Konyhai csótány és német csótány.

Csótányok irtása gélezéssel.

A csótány, ha kedvező életfeltételeket talál, beltéren bárhol megjelenhet és elszaporodhat. Hazánkban általában a német csótány, elvétve a konyhai csótány kártételére számíthatunk. Rejtőzködő életmódot folytató rovar, ezért a csótány jelenléte csak akkor tűnhet fel, amikor már jelentős mértékben elszaporodott. Elsősorban a vizes helyiségekben (konyha és fürdő) számíthatunk rá, a csótányirtás is főként ezekre a helyiségekre korlátozódik.

Nagyobb fertőzöttség esetén a szobákban is megjelenik, ilyenkor a teljes lakásban szükségessé válhat a csótányok irtása.

Tudjon meg többet a csótányok életmódjáról.

Újdonság a csótányirtásban! "Vonzó hatású" permetezés!

Cégünk sikerrel alkalmazza a szakma újdonságát, a csótányokat vonzó adalékot tartalmazó rovarirtó koncentrátumot. Ez egy mikrokapszulázott irtószer, melyben egy tartós hatóanyag, vonzó formula, és egy fejlődésgátló anyag is található, ez egyedülálló hatékonyságot biztosít a csótányirtó munkáink során.

A csótányokat a kezelt felületre vonzza, így a rovarok biztosan érintkeznek a hatóanyaggal. Az irtószer gyakorlatilag szagtalan, szakszerű felhasználás mellett veszélytelen.
A hagyományos csótányirtó szerekkel ellentétben – általában nem szükséges a csótányirtást ismételni – vonzó hatású mikrokapszulázott szerforma, és a fejlődésgátló együttesen szavatolják, hogy egyszeri kezeléssel is tartósan csótánymentes állapot érhető el. A formula hatékony konyhai csótány és német csótány fajokra is.
A termék beszerzési ára magasabb, mint a hagyományos rovarirtó koncentrátumoké, ezért a vele végzett csótányirtó munka egyedi árképzésben történik.

Csótányirtó gél vonzó hatása (német csótányok – terrárium kisérlet):

A felvételen jól látható, hogy a csótányirtó gél kiváló vonzó hatással bír.

Az ízletes csalétket felkutatják, elfogyasztják, majd elpusztulnak tőle a búvóhelyükön.

Mivel a csótányok táplálkozás után egymás árnyékában rejtőznek, ezért az elpusztult csótány azonnali táplálékot biztosít a fajtársainak. A még aktív csótányirtó hatóanyag ezen logika mentén az egész csótánypopulációt képes felszámolni. Egyetlen csótányirtó gélpötty a terráriumban lévő összes csótányt képes elpusztítani. A módszer akkor igazán hatékony, ha a csótányok egyéb táplálékhoz nem jutnak hozzá.

Csótányirtás gélezéssel (csótányirtó gél kihelyezése- gyakorlatban, videón)

A köznyelv zselézésnek vagy pöttyözésnek hívja a csótányirtás ezen forradalmian új módját. A csótányirtó hatóanyag rövid időn belül idegméregként hat a rovar szervezetére, a pusztulás néhány percen belül bekövetkezik.

A rovarirtás ezen módja teljesen biztonságos, és csak a 1-2m-es körben fejt ki vonzó hatást, vagyis a szomszédok csótányait nem csalogatja át a lakásunkba. A csótányok egész éjszaka kutatnak élelelem után, a megfelelő helyekre tett csótányirtó pöttyöket biztosan megtalálják. A rovarirtás ezen új módja kitűnően alkalmazható csótányokkal erősen fertőzött helyeken is, a hatékony munkához azonban feltétlenül szükséges, hogy a területen élő csótányok egyéb táplálékhoz ne juthassanak hozzá.

Csótányirtás, csótányirtó módszerek:

A professzionális csótányirtás számos módszert ismer és használ, melyek alkalmazása mindig az adott csótány problémától függ. A profi csótányirtók által felhasznált anyagok, vegyszerek, technológiák és eszközök speciálisan a csótányirtás céljára lettek kifejlesztve, így hatékonyságuk garantált és azonnali:

 • Csótányirtás permetezéssel (sávpermetezés, rés és repedéskezelés – tartós méregmező)
 • Csótányirtó gélezés (gyomorméreg célzott kihelyezése – “pöttyözés”, “zselézés”)
 • Porozógépes felületkezelés (csótányirtás, permettel nehezen kezelhető felületeken)
 • Csótányirtás hidegködös kiűzéssel, füstképzéssel (kiegészítő módszer)
rovarirtás - csótány

Csótány ellen tippek, házilagos csótányirtás - tanácsok:

(csótányok megelőzése, házi csótányirtó módszerek)

 1. Használt konyhai gépet (kávéfőző, mikró, hűtőgép) ne vigyen be lakásába, ha az ismeretlen helyről származik. Gyakran így kerülhetnek be csótányok a lakásba. Odafigyeléssel csökkenthetjük ennek az esélyét.
 2. Arra gyanakszik hogy csótány van a lakásban? Tegyen ki ragasztós csótány elleni csapdát a konyhába. A szemetes mellé egyet, egy másikat a hűtő mögé, és egyet a mosogató alá. A csótány elleni  csapdát naponta ellenőrizze, ha csótányt talál benne, baj van. A csapda használata nem váltja ki a csótányirtást, de megfigyelésre kitűnő!
 3. A csótányok elszaporodását csökkentheti, ha megszünteti a vízforrásukat. A csepegő csap, pangó mosogatóvíz, háziállatok itatója – mind vízforrás lehet a csótányoknak. Ezzel szintén nem lehet megkerülni a csótányirtó munkát, de hatékonyabb és tartósabb lesz a csótányirtás, ha a nem biztosítunk kedvező körülményeket a csótányoknak.
 4. Az előző pont logikája mentén: meg kell szüntetni a csótányok táplálék utánpótlását is. Száraz kenyér, kutyaeledel – ezen kívül a legkülönbözőbb élelmiszerek is – táplálékot jelentenek a csótányok számára. Zárt csomagolásba, vagy a hűtőbe helyezzük az élelmiszereket.
 5. A szabadforgalmú csótányirtó termékek közül kizárólag a csótánycsapda tekinthető működő eszköznek – a csótányok megfigyelésére mi is használjuk. Friss és kismértékű csótány problémát gyakran ezzel is megoldhat!

Gyakran Ismételt Kérdések

Csótányirtás kérdései – és a válaszaink

Az alapár 20.000 Ft, ez az összeg egyszeri (szakszerű és alapos) csótányirtó kezelést takar, egy átlagos méretű és fertőzöttségű budapesti lakásban.
Telefonon a paraméterek alapján pontosítani tudjuk a csótányirtás várható költségét.

Nem határozza meg a technológia az árat. A helyszín szemrevételezésekor történő megbeszélés kérdése, hogy melyik csótányirtó technikát fogjuk használni. Ez függ a fertőzöttség mértékétől, a higiéniai körülményektől, a felületek milyenségétől, van-e gyermek vagy háziállat a lakásban

A csótányirtás minőségét garantáljuk! Vagyis garanciát vállalunk arra, hogy engedélyezett és hatékony irtószerekkel dolgozunk, arra, hogy szakszerű és precíz munkát végzünk. Azonban ha a lakás erősen fertőzött, vagy a higiéniai körülmények nem megfelelőek, akár a lakás előkészítésével is problémák vannak – ilyen esetekben csak körülbelül 90%-os eredmény érhető el egy egyszeri csótányirtó kezeléssel. Az esetek döntő többségében azonban egyszeri csótányirtás is teljesen csótánymentes lakást biztosít.
Cégünk minden esetben egyszeri kezeléssel kalkulál, az ismétlés kockázatát nem árazzuk!
A csótányt behurcolhatta akár egy pékségből vagy zöldségestől a bevásárlás alkalmával.
Használt műszaki cikk vásárlása is gyakori forrása a csótány terjedésének. Ennek magyarázata, hogy a használt gépeket egymás közelében tárolják. A csótányok pedig élelem és búvóhely után kutatva átmásznak egyik gépből a másikba. Társasházak esetében egy “csótányos lakás” folyamatosan fertőzheti az egész lakóközösséget is. Utólag azonban nagyon nehéz megmondani, hogy pontosan hogyan került csótány a lakásba.
A rovarirtó permet és csótányirtó gél csak olyan helyeken fejt ki optimális és tartós hatást, mely felületek egy lakásban általában megtalálhatóak (hidegburkolat, konyhaszekrény stb). Azonban társasházi pincékben végzett csótányirtás megrendelések kapcsán gyakran találkozunk piszkos, poros, porózus felületekkel, ezen helyeken a csótányirtó gél és permet nem működik hatékonyan. Ilyenkor vetjük be a porozógépet, mellyel felületi kezelést és mélységi csótányirtó kezelést egyaránt végezhetünk. A porozószeres csótányirtás különösen hatékony rejtett zugokban, légrésekben, ugyanis 3 BAR nyomással mélységben tudjuk belőni a port ezen helyekre.

A csótányirtó munkáink során gyakori gócpontot jelentő panel strangok csótánymentesítése is könnyen és gyorsan oldható meg porozógéppel. Rendkívül tartós és hatékony védőmező képezhető, a strangok kezelése főleg a csótányok terjedésének akadályozására szolgál.

Lakóterekben a csótányirtás ezen módszerét általában nem használjuk. A por hátránya, hogy a felületeken látható nyoma marad, ezért nem nevezhetjük diszkrét csótányirtó technikának.