POLOSKAIRTÁS


Poloskairtók
" gyorsszolgálat "
24 órán belül !!! 
06-70/363-8179
06-20/363-8286

Professzionális poloskairtás:

poloska irtása családi házakban,
ágyi poloska elleni védekezés,
poloska irtás szállókon,
ágypoloskairtás lakásokban,
ágyi poloska irtás hotelekben,
poloskairtók hostelekben,

poloskairtó mikrokapszulával,

poloskairtás házilag,
poloskairtás biztonságos módon.

Poloskairtása garanciával:

Poloskairtás megrendelés:


A vérszívó rovarok közül, munkáink során leggyakrabban az ágyi poloskával találkozunk. Rendkívül rejtett életmódot folytat, táplálkozása éjszaka, teljes nyugalomban történik. Vérszívás után azonnal rejtekhelyére távozik, felderítése laikus számára szinte lehetetlen.
A poloskairtás házilag nem lesz eredményes.
Poloskairtás előtt, megrendelőink gyakran szegezik nekünk a kérdést:
"Ez rajtam ugye poloskacsípés?" A poloskacsípés nagyon eltérő tüneteket okoz egyes embereken, egy videót állítottunk össze erről:Poloskairtás extrém esete:

A videón egy ágyi poloskától igen erősen fertőzött szoba látható:

Poloskairtás. Ágyi poloska irtás garanciával!

Az ágyi poloskánál előzetes megelőzés nem lehetséges, hiszen teljesen váratlanul jelenik meg, gyakran egy fertőzött bútor beszerzését követően. Előfordul hogy szállodából, kollégiumból hurcolják haza.
A lakás higiéniai állapota nincs jelentős befolyással életére, a zsúfoltság azonban elszaporodását és rejtőzködését elősegíti. Az ágyi poloska irtása előtt alapos helyszini szemlét végzünk, a szoba vizsgálatakor elsősorban a fekvőhely és környezetében keresünk poloska nyomokat (vérfolt, lárvabőr, ürülék). Ha megbizonyosudtunk hogy ágyi poloskával állunk szemben, akkor tartós hatású szerrel poloskairtás történik, felületi permetezéssel-kiűzéssel. Az ágyi poloskák búvó és közlekedő helyeit irtószerrel kezeljük. A hálószoba előkészítése, ágy környékének elpakolása rendkívül fontos, a hatékony poloskamentesítés érdekében.
Kártevőirtó szakember részéről az irtószer körültekintő megválasztása, továbbá az alapos és becsületes munka elsődleges tényezője a hatékonyságnak. Zsúfolt lakásokban ismételni szükséges lehet!

Poloskairtás fő és alapművelete:

Tartós hatású felületi permetezés (képen)

poloskairtás

A poloskairtás kiegészítő művelete problémás lakásokban:

Poloska kiűzés hidegködös légtértelítéssel (képen)

poloskairtás hidegköddel

A túlzsúfolt, nehezen kezelhető helyeken a légteret telítjük: speciális kiűző oldatot fújatunk a szobába, mely kiűzi az apró zugokból is a megbúvó ágyi poloskát. A köznyelv ezt a hidegködös kiűzést gázosításnak nevezi, valójában ez egy igen apróra porlasztott (20mikron!) vizes oldat, nem gáz. A poloskairtás valódi gázosítással lakótérben 30 éve tiltott. A hidegködös poloska kiűzés azonban nem csodaszer, sok lakásban nincs is lehetőség a műveletre. Ezzel szemben a  felületi kezelés szakszerű és alapos volta adja az ágyi poloska irtásának eredményességét. A poloskairtó szakember hidegködös kiegészítése nem helyettesítheti a permetezés alaposságát. 
Különleges esetekben az ágyi poloska irtása ULV eljárással és füstképzéssel, porozással kombinálható.

Poloskairtás specialistái. Poloska irtása biztonságosan. Ágypoloska irtás.