Hangya, Hangyák


Hangyairtás
" gyorsszolgálat "
24 órán belül !!! 
06-70/363-8179
06-20/363-8286

Professzionális hangyairtás:

hangyairtás családi házakban,
hangyairtás kertekben,
hangyairtás lakásokban,
hangyairtás irodákban
hangyairtás közületeknél,

hangyairtás mikrokapszulával,
hangyairtás biztonságos módon.

Hangyairtás garanciával:

Hangyairtás megrendelés:A hangyák kis termetű, hártyás szárnyú rovarok, testhosszuk igen gyakran csak 1-2 mm. Potrohuk a torral nyélen át 1-2 bütyökkel ízesül. Fullánkja csak kevés fajnak van. Társas életűek, kisebb-nagyobb családokban, „államokban”, ún. bolyokban élnek. A hímek és a nőstények szárnyasok, a dolgozók és a katonák tökéletlen ivarszervű nőstények, mindig szárnyatlanok, fullánkjuk, vagy a potroh végén hangyasavtermelő mirigyük van. A hangyák dolgozói egyazon fajon belül is többalakúak lehetnek, szervezetük többféle feladat ellátására módosulhat. E „kasztok” valamelyikébe való tartozás a lárvakorban kapott táplálék eredményeként jön létre. A hangyák körében bizonyos munkamegosztás tapasztalható. A petéket a megtermékenyítés után szárnyukat levetett hangya anyák, a „királynők” termelik. A nagy szemű hímek feladata kizárólag az anya megtermékenyítése. A boly védelméről a katonák gondoskodnak, az ivadékok és az anya táplálása a dolgozó hangyák kötelessége.   A hangyák teljes átalakulással fejlődnek. A lárvák bebábozódáskor többnyire finom burokkal,
ún. kokonnal veszik körül magukat. Ezeket szokás tévesen hangyatojásnak nevezni. Rejtett életmódot folytatnak, a helyiségekben található hangyák mindig a dolgozók. Élelem után kutatva a hangyák akár tömegesen lephetik el a házat.  Az ember környezetében a házi hangya, a kis fekete hangya és a gyepi hangya is előfordulhat.


Hangyairtás fix áron Pest megyében!

" Hangyairtás gyorsszolgálat "

Rovar és rágcsálóirtással foglalkozunk, egyik fő profilunk a hangyák irtása. A hangyairtás fő időszaka: áprilistól júliusig. Gázmesteri képesítéssel, magas színvonalú eszközökkel végezzük a hangyairtó és kártevőmentesítő munkáinkat. Szolgáltatási területünk teljes Pest megyére kiterjed. Garantáljuk a kedvező és fix vállalási árakat, a rövid határidőket, a biztos hatékonyságot. A hangyairtás ára fix összeg, a helyszínen nem éri kellemetlenség. Kiszállási díjat Budapesten és Pest megyében nem számítunk fel: rejtett költség hangyairtás esetében nincs. Hangyairtás garanciával!

AKCIÓ 2011-ben! Az új és régi M0 autóút teljes vonalában fekvő településeken 20%-os kedvezményt adunk a hangyairtás árából. Hangyairtás akciós településeit megtalálja az alábbi oldalon. Hangyairtás 24 órán belül:

Hangyairtás akciós területei:Hangyairtás specialisták. Hangyairtás gyorsan és biztonságosan. Hangyairtás.