HANGYAIRTÁS


Hangyairtás
" gyorsszolgálat "
24 órán belül !!! 
06-70/363-8179
06-20/363-8286

Professzionális hangyairtás:

hangyák irtása családi házban,
hatékony hangyairtó módszerek,
házi és kerti hangya irtás,
lóhangya elleni védekezés,
hangyairtás kertben, lakásban,
irodában, hangyairtók mikrokapszulázott irtószerrel,
hangyaírtás porozógéppel, kártevő hangyák irtása,
hangyák kiirtása tartós hatással,

Hangyairtás garanciával:

Hangyairtás megrendelés:

Munkaruhán és autónkon nem hirdetjük a szolgáltatást.

Hangyairtás: hangyák irtása mikrokapszulákkal (ÚJDONSÁG!)

A házilagos hangyairtó módszerek (aeroszol, csalétek, porozás) ritkán vezetnek eredményre. A szakember által történő hangyairtás tartós hatást biztosító szerrel történő, felületi kezelést jelent. A fal és padló találkozásánál folytonos sávban, valamint a koncentrátumból kevert munkaoldat rés-repedésekbe történő permetezésével történik. A hangyák irtása szagtalan szerrel történik, a lakást elhagyni nem kell. Hangyairtás munkaoldata a hatóanyagot zárt mikrokapszulák formájában tartalmazza, melynek előnye hogy a hangyairtó hatás hosszantartó és folyamatos. A mikrokapszulás irtószerek folt nélkül száradnak, a hangyák testére tapadva pedig társaikat is megfertőzhetik a hatóanyaggal. A mikrokapszulás irtószerek előnye, hogy melegvérűekre gyakorlatilag nem toxikusak, felhasználás közben pedig az irtószer nem szabadul fel, folt és szag nélkül száradnak. Porózus, nehezen kezelhető helyeken, rejtett légrésekben és hézagokban hangyairtó porozószert juttatunk ki, közepes nyomású porozógép alkalmazásával. A rovarirtó port a porozógép 3 bar nyomással lövi ki, így a hangya bejutási pontok mélységben kezelhetőek. A hangyairtó por hatóanyaga szintetikus piretroid, gyors ölőhatást fejt ki a hangyákra, az emberekre viszont nem toxikus. Szükség szerint a ház közelében un. hangyairtó barrier védelmet alakítunk ki, irtószer és csalétekállomások felhasználásával. "Hangyairtás biztos hatékonysággal".
Hangyairtás specialistája. Hangyairtás Budapesten és Pest megyében. Professzionális hangyairtók, diszkrét érkezés.

Hangyairtás akciós területei:

Hangyairtás profi technikával, azonnal!


Hangyairtás alkalmával ügyfeleink gyakran kérdezik tőlünk: miért és hogyan jelennek meg hangyák az újépítésű lakásukban? A válasz viszonylag egyszerű: a frissen épült házak jó ideig süllyednek, üllepednek. Ez a süllyedés leginkább a határoló falazatnál szembetűnő: a falazat tartja ugyanis egyrészt saját súlyát, továbbá a tetőszerkezetet is. A hatalmas nyomás miatt nagyobb mértékű a süllyedés a falaknál, mint a padló járható felületein. A felületek eltérő mozgása miatt hajszálrepedések keletkeznek a fal és padló találkozásánál, mely bejutási lehetőséget biztosít a hangyák számára. A falaknál lévő szegőknél rugalmas tömítőanyag hivatott követni az eltérő mozgásokat, továbbá dilatációs hatásokat. Hiába a rugalmas anyag, nagyobb mozgásokat nem tud követnii, ezért elválik. A hangyák általában itt tudnak bejutni a lakásokba. Ezen rések azonban jól kezelhetőek hangyairtás alkalmával: felületi permetezéssel, rés-repedéskezeléssel. Hosszútávú megoldásként javasoljuk a szegőknél lévő dilatáció ismételt tömítését, sziloplaszt tömítőanyagggal. A hézagmentes kialakítás általában szükségtelenné teszi a hangyairtás műveletét. A tartós hatású, prefesszionális irtószerekkel történő hangyairtás általában egész évre megoldja a hangyák okozta problémát. Az irtószer hatástartóssága véges ugyan (4-16 hét), azonban a hangyák nem térnek vissza: a ház és a lekezelt felületek nem tartoznak már a szokásos mozgási útjaik közé.
A hangyairtók hatása ezért folyamatos, az irtószer lebomlása után is.Hangyairtás specialistája. Hangyák irtása Budapesten és Pest megyében.