HANGYAIRTÁS


Hangyairtás
" gyorsszolgálat "
24 órán belül !!! 
06-70/363-8179
06-20/363-8286

Professzionális hangyairtás:

hangyairtás családi házban,
hangyairtás étteremben
hangyairtás kertben,
hangyairtás lakásban,
hangyairtás irodában
hangyairtás raktárakban
hangyairtás közületnél,
hangyairtás térkövekből,

hangyairtás mikrokapszulával,
hangyairtás biztonságosan,
hangyairtás diszkrét módon,
hangyairtás tartós hatással,

Hangyairtás garanciával:

Hangyairtás megrendelés:

Munkaruhán és autón nem hirdetjük a szolgáltatást.

Ügyfeleink gyakran elhangzó kérdései a hangyairtás folyamatáról:

Kertes házban lakom, minden tavasszal hangyák jelennek meg a lakásban. Miért? A hangyairtás megoldja?
A ház körül élő hangyák folyamatosan élelmiszer után kutatnak, a legkisebb rés és repedés elég máris a lakásban masíroznak, ahol könnyedén találnak számukra megfelelő táplálékot. A szakszerű hangyairtás során irtószert juttatunk a hangyák bejutási helyeire, vonulási útjaira. A folt nélkül száradó hangyairtó munkaoldat tartós -gyakran végleges- hangyamentességet garantál.

Hogyan működik ez a hangyairtás?
A legtöbb esetben a hangyairtás un. sávpermetezéssel történik. Ez fal és padló találkozásánál, valamint előfordulási helyeiken történő felületi kezelést jelent. Kivétel a fáraóhangya, az ő esetében speciális mérgezett csalétek használata célravezető.

Meg kell ismételni a hangyairtás folyamatát?
Nem tudjuk előre megmondani, néha előfordul. A hangya elleni irtószereink több hét felületi hatástartóssággal bírnak, a rovarirtó méreg lebomlását követőn esetleg számíthatunk hangyák ismételt behatolására. A tapasztalat azonban azt mutatja, a hangyairtás után hónapokkal sem térnek vissza a hangyák: a lakás addigra már nem tartozik a megszokott vonulási útjukba. Végleges megoldást azonban gyakran csak az épületen végzett munkák jelentenek, fontos a rés és repedések, illesztési hézagok szakszerű szigetelése.

A boltban vásároltam hangyairtó csalit, de nem ér semmit. Már fújkáltam is őket, de egyre több a hangya. A profi hangyairtás megoldja?
A hangya érzékeny az irtószerek szagával szemben, a "lefújkált" helyeket kerüli, máshol bukkan fel. Fontos az irtószer helyes megválasztása, a hatóanyag pontos kimérése,
valamint a teljes lakásra kiterjedően végrehajtott szakszerű és alapos sávpermetezés és rés-repedéskezelés végrehajtása. A hangyairtás ilyen módja tartósan hangyamentes lakást biztosít. A szabadforgalmú csalétekállomásokat nem ajánljuk a lakásba behatoló fekete hangya, házi hangya, gyepi hangya esetében. Hatékonyságuk nem kielégítő!

A konyha és fürdő tele van fáraóhangyával, hangyairtás kellene!
Fáraóhangya ellen a permetezés helyett célravezető a speciális, metoprén tartalmú
csalétekállomás használata. Szabadforgalmú hangyairtóról van szó, pontosabban fogalmazva nem is irtószer mivel ölőhatása nincs. A fáraóhangya királynő szervezetében sterilitást okoz, a peterakás megszűnik, a hangya kolónia fokozatosan kipusztul.
A szer az Ön számára is hozzáférhető, gazdaboltokban, bevásárlóközpontokban. A metoprén hatóanyagú csalétekállomások kihelyezése szakértelmet nem igényel,
vele a fáraóhangya kifejezetten jól irtható házilag. A hangyairtás ezen módja eredményes, de hosszadalmas: a hangyamentesség több hét alatt érhető el.

Hangyairtás profi technikával, azonnal!


Cipővédőben dolgozunk, nem lesz koszos a lakás.
Hangyairtás: hangyák irtása mikrokapszulákkal (ÚJDONSÁG!)
Mikrokapszulázott hangyairtás:
A házilagos hangyairtó módszerek (aeroszol, csalétek, porozás) ritkán vezetnek eredményre. A szakember által történő hangyairtás tartós hatást biztosító szerrel történő, felületi kezelést jelent. A fal és padló találkozásánál folytonos sávban, valamint a koncentrátumból kevert munkaoldat rés-repedésekbe történő permetezésével történik. Hangyairtás szagtalan szerrel történik, a lakást elhagyni nem kell.         A hangyairtó munkaoldat a hatóanyagot zárt mikrokapszulák formájában tartalmazza, melynek előnye hogy a hangyairtó hatás hosszantartó és folyamatos. A mikrokapszulás irtószerek folt nélkül száradnak, a hangyák testére tapadva pedig társaikat is megfertőzhetik a hatóanyaggal. A mikrokapszulás irtószerek előnye, hogy melegvérűekre gyakorlatilag nem toxikusak, felhasználás közben pedig az irtószer nem szabadul fel, folt és szag nélkül száradnak. Porózus, nehezen kezelhető helyeken, rejtett légrésekben és hézagokban hangyairtó porozószert juttatunk ki, közepes nyomású porozógép alkalmazásával. A rovarirtó port a porozógép 3 bar nyomással lövi ki, így a hangya bejutási pontok mélységben kezelhetőek. A hangyairtó por hatóanyaga szintetikus piretroid, gyors ölőhatást fejt ki a hangyákra, az emberekre viszont nem toxikus. Szükség szerint a ház közelében un. hangyairtó barrier védelmet alakítunk ki, irtószer és csalétekállomások felhasználásával. "Hangyairtás biztos hatékonysággal".
Hangyairtás specialistája. Hangyairtás Budapesten és Pest megyében. A hangyairtás professzionális és diszkrét módja.