CSÓTÁNYIRTÁS 


Csótányirtás
" gyorsszolgálat "
24 órán belül !!! 
06-70/363-8179
06-20/363-8286

Professzionális csótányirtás:

csótányírtás családi házakban,
gélezéses csótányirtás, csótányirtó gél, csótánycsapda,
csótányok elleni védekezés,
csótányok ellen házilag,

csótányirtás házilag

csótány irtása permetezéssel

Csótányirtás megrendelés:

diszkrét csótányirtás

Csótányirtás profi technológiával, azonnal!


A csótány, amennyiben optimális életfeltételeket talál, beltéren bárhol megjelenhet és elszaporodhat. Hazánkban nagyrészt a német csótány, elvétve a konyhai csótány kártételére számíthatunk. Rejtőzködő életmódot folytat, ezért a csótányok jelenléte csak akkor tűnik fel, amikor már jelentős mértékben elszaporodott. Elsősorban a vizes helységekben (konyha és fürdő) számíthatunk rá, a rovarirtás is főként ezekre a helyiségkre korlátozódik, nagyobb fertőzöttség esetén már a lakószobákban is számíthatunk megjelenésére.

Cégünk elsősorban a gélezéses csótányirtási technológiát használja. A bemutató videón jól látható a vonzó hatás:
Ter
rárium kísérlet:Lakásokban, élesben is vonzó hatású a csótányirtó gél:
A köznyelv zselézésnek vagy pöttyözésnek hívja a csótányirtás ezen módját. A csótányirtó hatóanyag rövid időn belül idegméregként hat a rovar szervezetére, a pusztulás néhány percen belül bekövetkezik.A pantofág csótány elhullott társait is megeszi,  a  méreganyag ismét aktivizálódik, így tarolva végig a teljes populációt. Ezt hívjuk a csótányirtás domino effektusának. Ez magyarázza azt a tényt is, hogy gélezéssel történő rovarirtás után kevesebb az elhullott csótány a lakásokban. A csótányírtás ezen módja teljesen biztonságos, és csak a 1-2m-es körben fejt ki vonzó hatást, vagyis a szomszédok csótányait nem csalogatja át a lakásunkba Mivel a csótányok egész éjszaka kutatnak élelelem után, a megfelelő helyekre tett csótányirtó pöttyöket biztosan megtalálják. A rovarírtás ezen új módja kitűnően alkalmazható csótányokkal erősen fertőzött helyeken is, a csótányok hatékony irtásához azonban feltétlenül szükséges, hogy a területen élő csótányok egyéb táplálékhoz ne juthassanak hozzá. Minden esetben a helyi fertőzöttség mértéke, a területi adottságok, valamint a megrendelővel történő egyeztetés után történik a megfelelő csótányirtó technológia kiválasztása. Általában a csótányirtás kombinált módszerrel történik, melyben a hagyományos permetezéses eljárást kényes helyeken (konyhaszekrény) csótányirtó gélpöttyök kihelyezésével egészítjük ki.

Csótányirtás, permetezéssel történő védekezés:

Hagyományos csótányirtás

A csótányok búvó és közlekedő helyeit tartós hatású rovarirtószerrel kezeljük, mellyel érintkezve folyamatosan pusztulnak. Hatékony és eredményes módszer, hátránya hogy komoly előkészület szükséges (elpakolás) a munka előtt, illetve némi kellemetlenséggel és szaggal jár.
Kizárólag olyan szereket használunk, melyek a felületeken foltot nem hagynak, melegvérű szervezetekre veszélytelenek. Kiegészítő módszerként hidegködös csótányirtó kiűzést használunk, főleg zsúfolt lakásokban van szükség erre.

Csótányirtás specialistája.
Professzionális és és hatékony csótányirtók.
Csótányok irtása Budapesten és Pest megyében.